Prvi sajam školskog zadrugarstva

Udruženje Program Prijedor iz Trenta uz finansijsku podršku Grada Trenta promoviše projekat „Zadrugarstvo u školama“ među osnovnim i srednjim školama u Prijedoru već treću godinu za redom.

Za razliku od ranijih godina, kada je prezentacija uspješnosti školskih zadruga realizovana  u amfiteatru Srednjoškolskog centra Prijedor u prisustvu predstavnika gradova Trenta i Prijedora, ove godine  rezultati školskog zadrugarstva prezentovani su i građanima Prijedora.

Danas, 03.06.2019. godine u terminu od 10:00 do 12:00 časova održan je “Prvi sajam školskog zadrugarstva” u Prijedoru. Na sajmu je učestvovalo četrnaest škola, osnovnih i srednjih. Učesnici su na štandovima postavljenim na Malom trgu prezentovali rad svojih školskih zadruga, svoje proizvode, rukotvorine i aktivnosti. Prvo mjesno za najljepše uređen štand osvojila je OŠ “Dositej Obradović ” a drugo mjesto je osvojila Mašinska škola. 

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje realizuje Udruženje Program Prijedor na teritoriji našeg grada a uz podršku i stalnu saradnju sa Agencijom lokalne demokratije.Leave a Reply